Skip to content

Real Gen Reviews

De reviews van Real Gen

Mental Fit
10:06 15 Oct 21
Goed geholpen en denken mee. Leveren goede kwaliteit.
Mariska Rietdijk
22:31 14 Oct 21
Professioneel, denkt mee, heldere communicatie en (hele) goede resultaten.Bedankt voor de goede service Samantha!
gastouderopvang saskia
14:33 28 Sep 21
Mijn website is net klaar en staat online, ben er super blij mee en heb een hele fijne samenwerking met ze gehad! Ze reageerde snel, en de lijnen waren kort.
Heike Bluthardt
07:50 28 Sep 21
Fijn contact gehad met Samantha, ze heeft alles helder en goed uitgelegd.
Seif Embaby
11:56 09 Sep 21
Ow review ging per ongeluk ik zat in de augo heb t aangepast
Melissa Pas
10:12 03 Sep 21
Halverwege dit jaar ben ik de samenwerking aangegaan met RealGen. Voor mijn bedrijf had ik een website nodig. Naast dat de website er super goed uitziet, was het contact heel vlot en werden mijn wensen snel en juist doorgevoerd. De bereikbaarheid is goed, je wordt goed geholpen en men is vriendelijk.
Jonny Ganseman
10:21 31 Aug 21
Mogelijkheid voor maatwerk! Veel begrip voor situaties.
De Vrolijke Noot Entertainmentburo
06:49 27 Aug 21
Real gen zorgt dit jaar voor onze website.Wij zijn er heel blij mee.Duidlijk ,overzichtelijk en persoonlijke service.Dat is voor ons ontzorgen hoeven we daar niet naar om tekijken.Krijgen ook goeie reactie s van onze klanten.Daar doen we het allemaal voor.Bedankt Team Real Gen
Angela Van Hulst
15:50 23 Aug 21
Ik ben nu ongeveer een jaar bij real gen, en heb een goede ervaring met dit bedrijf. Ze hebben zoals beloofd mij op de eerste pagina gekregen met een aantal zoektermen.
Steam Clean
07:37 19 Aug 21
Geweldig bedrijf! Door real gen hebben we 3 sales uit de seo campagne gehaald. Uit 5 aanvragen 3 sales! Ik zou real gen aan iedereen aanbevelen!
Chemisha Selyanayagam
10:12 12 Aug 21
Wij hebben dankzij Real Gen een professionele website, deze is volledig naar onze wensen opgebouwd en binnen enkele maanden top resultaten behaald op de eerste plaats in de zoek resultaten. Wij zijn als bedrijf beter vindbaar geworden voor klanten die online zoeken naar een toko. Real Gen is zeker een aanraden voor bedrijven die meer nieuwe klanten willen bereiken die online zoeken.
Patricia Heremans
09:35 11 Aug 21
Erg prettig vlot gesprek gehad met Roxanne. Deze meid heeft me goed geadviseerd en ik begrijp dat vindbaarheid in google onmisbaar is. Doordat ik erg geraakt ben door de crisis was ik opzoek naar een goede betaalbare website die mij op het internet kon helpen. Door de professionaliteit van realgen kijk ik uit naar een betere toekomst op het internet. Bedankt dat jullie mij benaderd hebben.
Ronald Brugge
13:51 10 Aug 21
Zeer tevreden met het resultaat! Binnen enkele maanden al op de eerste pagina dit belooft een hoop! Ik dacht dat het langer zou duren dit was namelijk zo aan mij verkocht maar ik ben aangenaam verrast. Ik wil Sarah bedanken voor haar goede zorg van mijn campagne. Daarnaast waren ze heel gastvrij toen ik langskwam op hun kantoor in Nootdorp. Ben van mening dat we een mooie samenwerking met elkaar zullen hebben de komende periode.
S. Bou
16:32 03 Aug 21
Sinds kort in zee gegaan met Real Gen, voorheen gebruik gemaakt van een andere marketing bedrijf waarbij ik duizenden euro’s aan ben kwijt geraakt. De resultaten zijn dusdanig hetzelfde voor veel minder geld.. conform afspraken zijn de resultaten zoals afgesproken. Fijne communicatie en een strakke samenwerking.Zeer tevreden.Gr
Tineke Colonna
15:53 24 Jun 21
Heel fijn en zeker aan te raden! De communicatie is sterk en snel. De resultaten mogen er zeker wezen!
pascalle kok
10:44 24 Jun 21
Tot nu toe als prima ervaren
Andreas de Groot
09:42 22 Jun 21
Pas in zee gegaan met dit bedrijf, tot nog toe zeer goede ervaringen. Ze pakken direct de draad op om je bedrijf te promoten. Vriendelijke, professionele mensen. De resultaten moet ik natuurlijk nog afwachten, dat kan maanden duren, maar het begin is goed!
bouke den hollander
14:59 19 Jun 21
denken heel erg met je mee!
Annelies Dingemanse - Koppelaar
14:21 17 Jun 21
Eind 2020 een samenwerking aangegaan met Real Gen. Binnen een half jaar staan de afgesproken zoektermen bovenaan in Google, zoals beloofd 💪😃
Renee Sarai Nillesen
07:38 17 Jun 21
Een goede bereikbaarheid, fijne support en altijd respectvol. Zeker de moeite waard om mee samen te werken!
Gabi van Putten
09:31 13 Jun 21
Mijn eerste contacten met Ayda lopen erg fijn. Voor onze intake heeft ze veel uitgezocht over de vindbaarheid van mijn website en we hebben samen gekeken naar wat een bijdrage kan zijn om deze te vergroten. Hierin was er ruimte om mijn eigen voorkeuren uit te spreken en tegelijk te kijken hoe dit dan praktisch gezien ook echt het beste kan uitwerken. Ik ben heel erg benieuwd hoe de volgende stappen gaan verlopen en heb er alle vertrouwen in met deze samenwerking tot nu toe!
Mandeep Sahota
14:13 01 Jun 21
Duke Design
18:15 25 May 21
Wij zijn erg goed geholpen door Ayda van RealGen, we zien de eerste resultaten al in onze website verkeer en hebben grote verwachtingen voor de toekomst!
marc Verbeek
15:43 25 May 21
Na een goed gesprek met Michael. gehad te hebben het besluit genomen om met Realgen in zee te gaan, ook maken ze een uitgebreide website profit voor mij!!! kijk uit naar een fijne samenwerking.Super bedrijf echt een aanrader.
Tjitske Anderiesse-Schaap
16:10 10 May 21
Ben zeer goed en klantvriendelijk geholpen door Ayda.
Rianne van Dam
09:10 30 Apr 21
Bij het welkomstgesprek ben ik goed geholpen door Ayda. Zij gaf een toelichting op de acties die nodig zijn en ik kreeg een bevestigingsmail van de informatie die zij nodig hebben. Ik ben benieuwd wat het daadwerkelijk gaat opleveren.
Tonnie Rutgrink
19:00 29 Apr 21
In het begin even wat twijfel gehad maar het is het meer als waard geweest!Zeer duidelijke uitleg gehad over wat ik kan verwachten van de SEO dienstverlening en het werp nu zijn vruchten af.Bedankt Realgen
Sunny Shoots
11:12 28 Apr 21
Na een zeer geslaagd welkoms gesprek is vorige week mijn verbeterde website online gekomen. Ziet er fantastisch uit en de teksten zijn perfect!Ontzettend blij met de samenwerking met Real Gen. Ze hebben mij geholpen een zeer belangrijke stap richting mij droom te zetten.
Tarot Enzo
11:55 22 Apr 21
Ik heb heel fijn contact met Samantha van Real Gen . Zij begrijpt goed wat ik bedoel en wil.Nu heb ik een prachtige maar vooral een professionele site, waar ik mee verder kan gaan en goed kan scoren met mijn bedrijf. Het team van Real Gen heeft goed werk geleverd. Ik ben heel tevreden.
JR
11:38 21 Apr 21
Zeer fijn en open gesprek gehad met Melissa en checkt zelfs om de aantal weken hoe het met mij en mijn praktijk verloopt! Het geeft een persoonlijk tintje en dat waardeer ik enorm. Onderneemt ook meteen actie als ik ergens tegen aan loop.Na 1,5 maanden merk ik een een groot verschil in het aantal bezoeken voor mijn website krijg en hierdoor meer afspraken binnen krijg.Geen spijt van!
Priscilla Latumaerissa
19:48 19 Apr 21
Met Samantha heb ik het sinds het begin prettig ervaren tot op heden. Als ik met iemand prettig werk wil ik geen ander.
Inge de Best
20:13 17 Apr 21
Ik ben goed geholpen door Bradley, alles is helder en eerlijk uitgelegd. Inmiddels ook met de directeur gesproken, leuk gesprek gehad en zeer betrokken bij het hele proces.
Roy van Ruijven
11:32 12 Apr 21
Mijn ervaring tot dusver is een prettige samenwerking, waarin ik doormiddel van adviezen en eigen inbreng mijn resultaten zie verbeteren. Heldere en snelle communicatie. Met vragen staan ze klaar om mee te denken in oplossingen. Aanrader wat mij betreft!
Milou van Rooij - de Vries
14:14 09 Apr 21
Vandaag heb ik een welkomstgesprek gehad. Het was een fijn gesprek, waarin alles nog eens goed uitgelegd is. Nu mag ik aan de slag om dingen aan te leveren en daar gaat Real Gen dan weer mee verder. Ik ben heel benieuwd hoe de webshop eruit zal gaan zien.
Luuk Hogerwerf
12:33 08 Apr 21
Duidelijk in de toegevoegde waarde die wordt geboden.
Linda Dorlandt
12:56 06 Apr 21
Een erg prettig welkoms gesprek gevoerd met Sarah, ik kijk uit naar verdere samenwerking.
Ruud Frieling
10:01 06 Apr 21
Gabriele van Emmerik
12:17 02 Apr 21
Goede uitleg van Sarah over RealGen en wat ik kan verwachten en wat ze kunnen betekenen voor mijn bedrijf.
Ebony Gorré
16:11 31 Mar 21
Daniël heeft mij goed geholpen en de juiste tips gegeven en Nadia de juiste uitleg over Realgen. Op naar een prettige samenwerking
Roberta Geijtenbeek
14:49 30 Mar 21
Net een heel fijn welkomstgesprek gehad met Sarah. Er werden goede vragen gesteld die direct to the core kwamen. Sarah denkt mee, is enthousiast en haar enthousiasme is erg aanstekelijk. Ik kijk erg uit naar onze samenwerking!
Anita De Kanter
13:57 26 Mar 21
Sarah en Bradley hebben het in duidelijke taal uitgelegd en vriendelijke geholpen tijdens de kennismaking.
Eda Sahin
06:09 24 Mar 21
Een heel fijn gesprek gehad. Vond het een beetje spannend omdat ik zelf helemaal geen idee had. Sinds kort eigen website gelanceerd en dit is precies wat ik nog nodig had. Ze legden alles heel duidelijk uit en ze hebben mij zeker overtuigd. Heb er alle vertrouwen in!
REO Handelsonderneming
14:48 23 Mar 21
Onze indruk van Real Gen is professioneel, vriendelijk , klantvriendelijkEr wordt echt met de klant mee gedacht, zonder onnodige technische termen, zodat je als klant begrijpt wat ze voor je kunnen doen
nelson bito
15:28 17 Mar 21
de dame die mij heeft geholpen heeft mij hartstikke goed geholpen
Esther Van wijngaarden
11:51 16 Mar 21
tommy het mij benaderd, en we hebben een heel fijn gesprek gehad.daarna kreeg ik toch beetje paniek omdat het toch over veel geld gaat elke maand. maar nog een gesprek gehad met mijn moeder erbij en we werden overtuigd dat dit heel goed is voor mij groei en zichtbaarheid. heb 3 termen gekocht. en ga over paar manden kijken wat het resultaat is.dit heeft tijd nodig! hopen op het beste!! maar ik word geholpen waar dat mogelijk is en alles wordt netjes uitgelegd als er vragen zijn. heel fijn
Monique Ophorst
17:09 15 Mar 21
Real Gen heeft mij geholpen met het laatste stukje wat ik nog nodig had voor een optimale vindbaarheid voor mijn bedrijf op internet en vooral ook om klanten uit de directe omgeving aan te trekken. Ik ben aardig thuis in SEO etc, maar Real Gen heeft mijn website beoordeeld en mij net dat beetje extra inzicht gegeven, het is prettig om er met iemand over te kunnen sparren en op basis daarvan de juiste strategie uit te zetten. Met Sam heb ik nu na driekwart jaar een positieve evaluatie afgerond en mijn resultaten zijn al verbeterd, daarom heb ik besloten om de samenwerking te verlengen.
Kwispelendehond
16:30 15 Mar 21
Cedremir Juliana
11:38 15 Mar 21
Het was een super gesprek goed gesproken ook all de info door gegeven ben blij met wat ik heb gehoord en de info die ik heb gehad super. Ayda
Arian Said
08:59 15 Mar 21
Mevrouw GuerbaouiHeeft mij telefonisch alles goed uitgelegd en nam er ruim de tijd voor. Ook word er naar mij als klant geluisterd naar wat ik wil! En dat is fijn. 5 sterren dus😉
Geert Leffers
16:30 12 Mar 21
Something Blue Travel
08:48 11 Mar 21
Wij zitten nu in een moeilijke markt (reizen) waardoor het bij aanvang leek alsof er niets gebeurde. Ook het contact per mail en tickets verliep wat moeizaam. Sinds kort hebben wij direct contact met Tommy The, die ons meer inzicht heeft gegeven in de strategie en ontwikkelingen van onze zichtbaarheid. Ook ideeën uitgewisseld voor de nabije toekomst. Je moet ook wat geduld hebben en zelf ook zeker niet stilzitten om de vindbaarheid van je website te vergroten.
Martin Schoenmakers
20:13 08 Mar 21
Ik ben nu 7 jaar actief met mijn bedrijf. Afgelopen najaar besloten om de SEO door Realgen te laten verzorgen. Het maken van een website is voor mij niet zo moeilijk, zorgen dat je website gevonden wordt is wel een vak apart. En dat vak verstaan ze uit de kunst bij Realgen. De klandizie gaat nu door het dak. Had ik het nu 7 jaar geleden maar gedaan.... Toppers, ga vooral zo door!
Thomas
11:19 03 Mar 21
Heel fijn gesprek gehad met Sam en de resultaten bekeken, welke enorm goed gaan! Mooie plannen gemaakt voor het komende jaar. Geweldige service, zeer aan te raden!
Leo
21:10 02 Mar 21
Na bezoek van Roxane en een duidelijke uitleg betreft de werkwijze van Real Gen heb ik besloten met dit bedrijf in zee te gaan. Prachtige website waardoor mijn vindbaarheid met sprongen vooruit is gegaan, evenals het aantal opdrachten! Ook de transparante werkwijze spreekt mij zeer aan. Kortom, zeer tevreden en zal jullie zeker aanbevelen!
Majorie Peters - Brech
11:05 26 Feb 21
Samantha heeft mij heel professioneel uitgelegd wat de samenwerking inhoud.
Jan Rikkers
09:41 26 Feb 21
Samantha heeft mij super goed geholpen en alles heel duidelijk uitgelegd
Peter Olsthoorn
06:33 26 Feb 21
Ik ben te woord gestaan door een vriendelijke en professionele medewerkster !
Marielle Wakker
18:45 25 Feb 21
Hele fijne service gekregen van Roxanne. Zeer tevreden over hoe alles werd aangepakt en uitgelegd én op een duidelijke manier. Top!
Fabian Elli
17:41 25 Feb 21
Dankzij Realgen word ik beter gevonden en komen er meer aanvragen uit mijn website. Goede hulp van Mike en Samantha gehad!Bedankt RealGen
Bea Bo
16:16 25 Feb 21
Leuk gesprek gehad met duidelijke uitleg. Zeer interessant om jezelf duidelijk op de kaart te zetten. Ik ben heel goed geholpen om tot een keuze te komen dus zeker de moeite waard om een afspraak te maken.Mij heeft het goed op weg geholpen.
Eunice Ramos
14:55 25 Feb 21
mourad chraitou
13:00 24 Feb 21
Rachid Benjadin
14:30 19 Feb 21
Bedankt voor de nieuwe website. Met name Marloes voor de duidelijke en heldere uitleg, ben een stuk wijzer geworden hoe ik ook zelf plaatjes kan toevoegen op mijn website. Ik ben benieuwd hoeveel nieuwe klanten ik zal krijgen, maar heb er een goed gevoel over. Nogmaals bedankt voor het meedenken en ik zie een goede samenwerking tegemoet. tot snel weer. mvg Rachid.
Petra Huisman
12:14 18 Feb 21
Goede adviezen en doen wat ze beloven. Top.
Jan
12:06 18 Feb 21
Fijn dat er zo met me mee gedacht is in en heel blij dat ik deze stap met Realgen heb aangedurfd. Professionele dienstverlener met medewerkers die hun vak verstaan. Kortom: heel tevreden
Sunstones Nederland
11:42 16 Feb 21
Samuel Havenaar
11:32 16 Feb 21
Goed geholpen met mijn website. Erg tevreden
Duurzaam voor Nederland
11:29 16 Feb 21
Top bedrijf!Goede serviceHelder en TransparantResultaten spreken voor zich!
Melissa Mintojo
09:00 15 Feb 21
Campagne was binnen een maand opgeleverd nu 9 maanden verder sta ik op de eerste plek. Tevreden met de dienstverlening en ben van plan met meer zoekwoorden uit te breiden. Was sceptisch maar ben bijgedraaid.
Heeft u verder nog vragen of wilt u meer informatie?

Onze referenten