Skip to content

Welke klanten gingen u al voor? Bekijk Real Gen Reviews

Welke klanten gingen u al voor? Bekijk Real Gen Reviews om te lezen hoe andere ondernemers onze service ervaarden. Wij van Real Gen hebben als doel om uw online vindbaarheid te verbeteren. Hierdoor zult u online beter zichtbaar worden waardoor u meer klanten kunt binnenhalen. Bij online vindbaarheid kunt u bijvoorbeeld denken aan zoekmachine optimalisatie. Alleen onze diensten beperken ons niet alleen tot dit aspect. Wij denken ook graag met u mee over een nieuw design voor uw website waarbij er bij de bouw natuurlijk rekening wordt gehouden met de zoekmachines en uw wensen. Benieuwd naar Real Gen ervaringen? Bekijk Real Gen Reviews!

Real Gen Review van vaste klant BBAN

BBAN eigenaar René Verlaan wil graag zijn Real Gen Review met u delen. Op dit moment staat BBAN.nl met meer dan 17 landelijke zoektermen op de eerste pagina van Google! Hij vertelt graag meer over zijn Real Gen Ervaringen en de landelijke SEO campagne die is uitgezet. BBAN is een bouwbegeleiding- en advies bureau dat is gevestigd door heel Nederland. Ze wilden graag beter zichtbaar zijn op het internet en wij zijn daarvoor ingeschakeld. Tijdens het eerste gesprek was er gelijk een goede klik en ze voelden zich gelijk thuis bij ons. René vertelt in zijn Real Gen Review dat de campagne volledig aan hun verwachtingen heeft voldaan. Ze worden nu door klanten door heel Nederland gebeld om hun diensten af te nemen. Van Real Gen klachten blijkt in René zijn verhaal dus geen sprake te zijn.

Positieve Real Gen Review van René Verlaan

In zijn Real Gen Review vertelt René Verlaan dat ze merken veel vaker gebeld te worden nu ze op de eerste zoekpagina in Google staan. Verder wordt het positief ervaren dat ze elke maand een rapport ontvangen met de positie van de zoektermen. Hierdoor wordt zichtbaar of het goed of minder goed gaat met de zoekterm posities. Hij stipt hierbij aan dat wanneer het minder goed gaat, het meteen wordt bijgespijkerd. René merkt ook dat de meeste klanten hem vinden via Google dus dat de SEO campagne goed heeft gewerkt. Op dit moment denkt BBAN er aan om ons  vaker in te schakelen. Ook geeft René aan ons zeker aan te bevelen bij andere bedrijven. Wij zijn erg blij om dit terug te krijgen! Wilt u ook op de eerste pagina van Google terecht komen? Neem contact met ons op!

Heeft u verder nog vragen of wilt u meer informatie?

Onze referenten